ПолiтДумка

В Японії назвали топ-3 найкращі невеликі кросовери

04 мая
16:16 2023

Ми ознайомилися з матеріалом японського видання “BestCar”, в якому журналісти з “країни висхідного сонця” порушили тему найкращих, на їхню думку, субкомпактних кросоверів на власному ринку в бюджеті від 1,8 до 2,8 мільйона єн (500 тис – 800 тисяч гривень).

Кожній із семи моделей, що стали учасницями цього ТОПу, було проставлено оцінки в шести категоріях. Отримана сума балів визначала підсумкове місце машини в рейтингу. Найкращими виявилися три місцеві моделі.

Nissan Kicks

Один із найпопулярніших на японському ринку кросоверів, який хвалять як за ходові якості, так і за просунуте технічне оснащення. В Японії такі машини коштують від 2 мільйонів 800 юанів (800 тисяч гривень).

Mazda CX-3

Найкомпактніша модель у лінійці Mazda має не тільки фірмову “маздовську” керованість, а й непогано показує себе в умовах, коли необхідно виїхати на легке бездоріжжя.

В Японії CX-3 коштує від 1,9 мільйона єн (600 тисяч гривень).

Toyota Yaris Cross

Простий кросовер, який може похвалитися не тільки знаменитою “тойотівською” надійністю, а й непоганими ходовими якостями. При цьому його паливна ефективність є однією з найкращих у класі.

uamotors.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Деякі пристрої компанії Samsung можуть втратити підтримку бездротової зарядки

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!