ПолiтДумка

не тріскається і не липне до рук

04 мая
18:06 2023

Бісквітний рулет – це проста та швидка домашня випічка, яку можна готувати з різними начинками: кремом, вишнями, яблуками, бананом, сиром чи маком. Що стосується тіста, то з ним бажано не експериментувати, щоб рулет мав однорідну м’яку текстуру та не тріскався.

Фудблогерка Юлія Павляшик (cooking.by.yuliia) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом легкого бісквітного рулету з соковитою яблучною начинкою.

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт
  • цукор – 130 г
  • борошно – 120 г
  • розпушувач – 1 ч. л.

Начинка:

  • яблука – 700 г
  • цукор – 100 г
  • кориця – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Для початку приготувати начинку. Для цього натерти яблука на тертці, змішати їх з корицею та цукром. Перемішати та викласти на деко, застелене пергаментом.

2. Для приготування тіста потрібно збити яйця до пишності, поступово додаючи цукор.

3. До отриманої маси додати борошно з розпушувачем, перемішати тісто лопаткою.

4. Готове тісто рівномірно вилити на яблука.

5. Випікати у духовці за температури 180 градусів 15 хвилин.

6. Після випікання дістати майбутній десерт, перевернути на інший бік, щоб начинка була зверху, та відразу загорнути у рулет. Обов’язково дати охолонути. Готово!

Источник: food.obozrevatel.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Шмигаль прибув до Берліна, де зустрінеться з Шольцом

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!