ПолiтДумка

Ізраїль конфіскував крипторахунки Binance, щоб перешкодити Ісламській державі

05 мая
13:24 2023

Ізраїль конфіскував близько 190 крипторахунків на криптобіржі Binance з 2021 року, у тому числі два, як він заявив, були пов’язані з «Ісламською державою», і десятки інших, як він стверджував, належали палестинським фірмам, пов’язаним з ісламістським угрупованням ХАМАС, документи. оприлюднене контртерористичними органами країни.

Національне бюро Ізраїлю з боротьби з фінансуванням тероризму (NBCTF) 12 січня конфіскувало два облікові записи Binance та їхній вміст, показує один із документів на веб-сайті NBCTF. Захоплення мало «перешкодити діяльності» «Ісламської держави» та «знищити її здатність досягати своїх цілей», повідомляє NBCTF на своєму веб-сайті.

У документі NBCTF, про який раніше не повідомлялося, не повідомляється жодних подробиць про вартість конфіскованої криптовалюти, а також про те, як облікові записи були пов’язані з Ісламською державою.

Binance, найбільша в світі криптовалютна біржа за обсягами торгів, не відповідала на дзвінки та електронні листи Reuters з проханням прокоментувати до публікації цієї статті в четвер.

У дописі в блозі після публікації Binance заявила, що Reuters «навмисно замовчує важливі факти».


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Введено в експлуатацію найбільшу у світі наземну вітрову турбіну

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!