ПолiтДумка

У Києві розробляють план масового будівництва укриттів

19 мая
14:26 2023

Київ розробляє план масового будівництва приміщень подвійного призначення, які у воєнний час можуть використовуватися як укриття, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

«Ми зараз розробляємо ключовий план із масового будівництва приміщень подвійного використання. Тобто приміщень, які можуть використовуватися як укриття у воєнний час, а в мирний час — для інших господарських цілей», — розповів мер агентству «Інтерфакс-Україна» в кулуарах Українсько-американського форуму War Time Economy у п’ятницю в Києві.

За його словами, для цих цілей розглядають будівництво й облаштування паркінгів, захищених холів і залів у дитячих садках і школах, підземних переходах.

Кличко зазначив, що проєкт реалізовується коштом міського бюджету. На кожен столичний район виділено по 10 млн грн.

Як повідомлялося, у столиці налічується понад 4 тис. укриттів різного типу. На ремонт і обладнання укриттів у Києві у 2023 році спрямовано понад 350 млн грн.

Источник: interfax.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Чому варто обрати дегидратор Rommelsbacher для вашої кухні?

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!