ПолiтДумка

Шон Пенн зіграє в українському фільмі-антології про війну «Війна очима тварин»

23 мая
03:30 2023

Оскароносний актор Шон Пенн, який підримує Україну і знімає документальний фільм про війну, сам зіграє головну роль в українському військовому фільмі-антології «Війна очима тварин».

Фільм є антологією з дев’яти частин, знятою дев’ятьма українськими режисерами, яка розповідає історію війни в Україні з погляду різних тварин, які стали свідками жахливих подій. Мирослав Слабошпицький («Плем’я» (2014), поставить дев’ятий та останній фільм, у якому Пенн зіграє американського звукорежисера, який випадково стає свідком початку війни, коли 24 лютого 2022 року російські війська вторглися в Україну, повідомляє The Hollywood Reporter.

Зйомки цього фільму заплановані на літо 2023 року в Україні та Лос-Анджелесі.

«Я дуже радий бути частиною цього фільму. Для мене велика честь співпрацювати з приголомшливим актором і визначною людиною, а також одним із найбільших друзів України Шоном Пенном», — сказав Мирослав Слабошпицький. «Він був з нами під час нападу 24 лютого і глибоко досліджує війну та Україну у своєму документальному фільмі. Його підтримка є безцінною для нас, і її неможливо переоцінити».

Виробництвом фільму «Війна очима тварин» займаються українські продюсерські компанії SOTA Cinema Group та Kleos Art, продюсерами виступають Олег Кохан та Олексій Макухін.

«Всі історії в нашій кіноантології засновані на реальних подіях, — зазначив Кохан, — і для нас дуже важливо, щоб артисти рівня Шона Пенна не лише визнавали жахливу реальність, яку ми зображаємо, а й висловлювали свої голоси. Це наголошує на актуальності теми екоциду фільму в Україні. Кожна куля, кожен фрагмент ракети і кожна крапля забрудненого палива, що забруднюють нашу землю, є хімічною зброєю, що повільно діє, руйнує нашу екосистему. Шон Пенн на власні очі бачив ситуацію в Україні, тому немає необхідності переконувати його у важливості цієї теми. Він належить до обраної групи зірок, які всім серцем підтримують справи, в які вірять і готові діяти».

“Війна очима тварин” вийде взимку 2023-2024 р.

Источник: proshokino.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Глава МЗС України відвідає Оман, Анголу, Єгипет і ПАР

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!