ПолiтДумка

Розкрито найдешевший і найнадійніший седан у 2023 році: його випускає не Toyota

30 мая
11:18 2023

Протягом десятиліть компанія Toyota напрацювала репутацію компанії, що випускає відносно недорогі, але при цьому надійні автомобілі. Втім, у цій справі у неї є давній конкурент. І він також родом із “країни сонця, що сходить”.

Йдеться про Honda, яка може похвалитися наявністю у своєму модельному ряду компактного седана Civic. В останньому звіті авторитетного американського аналітичного агентства “iSeeCars”, що оцінює автомобілі за кількістю поломок, Toyota Corolla посіла лише друге місце після 4-дверки Civic.

Визначаючи найнадійніший, але при цьому найдешевший седан у 2023 році, журналісти проаналізували інформацію про 12 мільйонів автомобілів, обравши з них ті, що з найбільшою ймовірністю подолають позначку в 200 тисяч миль або 320 тисяч кілометрів пробігу.

У підсумку з’ясувалося, що Honda Civic перевершила за цим показником усіх своїх конкурентів, випередивши більш ніж на півбала в категорії “надійність” Toyota Corolla.

uamotors.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Годинник Apple Watch почав передбачати хвороби за пару днів до появи симптомів

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!