ПолiтДумка

На Львівщині посадили за ґрати водія, який п’яним збив свого родича на смерть

08 июня
23:27 2023

Стрийський міськрайонний суд Львівської області виніс вирок водію, який у 2015 році, їдучи п’яним за кермом автомобіля, збив на смерть свого родича.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Аварія сталася у с. Великі Дідушичі. Чоловік керував автомобілем Peugeot Partner у стані алкогольного сп’яніння. Він не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, втратив контроль над рухом автомобіля та рухаючись в стані бокового заносу, виїхав на узбіччя де збив на смерть велосипедиста.

У суді чоловік свою вину у скоєній аварії визнав частково. Він сказав, що не вживав у день ДТП алкоголю, проте випив день перед тим і не почував себе п’яним. У день аварії йому подзвонила теща та попросила поїхати до швагра. Коли він їхав, то попереду йшла з лівої сторони дитина, яка різко змінила напрям свого руху і вибігла на дорогу.

За його словами, він різко повернув у право, через що автомобіль з’їхав з дороги та перекинувся. В момент аварії він не бачив потерпілого, який доводиться йому братом дружини.

Також чоловік сказав, що систематично допомагає сім’ї загиблого та просив не позбавляти його волі, оскільки на утриманні є діти, а дружина сама не може їх утримувати.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначив покарання у виді 4-х років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 2 роки.

Також суд ухвалив стягнути з нього судові витрати за проведення експертиз у розмірі 22,3 тис. грн.

Источник: lviv.media


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Трамп стверджує, що угода про мир України з РФ «буде справедливою»

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!