ПолiтДумка

Skoda оголосила назву нового автомобіля

12 июня
19:57 2023

Центр учнівства Skoda готує дев’ятий проект автомобіля, який вже отримав назву – Roadiaq.

У рамках цьогорічного проекту 29 студентів Центру учнівства Skoda в Млада-Болеславі перетворюють електричний позашляховик Skoda Enyaq на багатофункціональний кемпер і мобільний офісний автомобіль із екологічно чистими матеріалами інтер’єру.  

Концепт кемпера з’явився ще у березні 2023 року, а тепер анонсована назва проекту. 

Дев’ятий студентський концепт запропонує багато простору та розумних ідей для роботи та відпочинку – разом із повним приводом, готовим доставити сучасних цифрових кочівників. 

Skoda Enyaq iV кемпер

Назва Roadiaq має підкреслити авантюрний дух сучасних дослідників відповідно до поточного гасла Skoda «Let´s Explore». 

«Цей проект дає можливість нашим студентам застосовувати отримані знання на практиці, систематично розвиваючи свої навички. Крім того, студенти глибоко занурюються в увесь процес проектування та виробництва нового транспортного засобу – від перших паперових ескізів до планування, організації та остаточного складання. Унікальний за обсягом і витонченістю, цей щорічний проект дає студентам можливість висунути творчі пропозиції та розумні ідеї», – сказав Мартін Слабіхоудек, керівник проекту Skoda Auto. 

Що відомо про Roadiaq? 

Skoda Enyaq iV (кемпер)

Повністю електричний кросовер Skoda Enyaq перетвориться на багатофункціональний мобільний офісний кемпер.  

Офіційна презентація нового Skoda Roadiaq запланована на червень 2023 року. Довжина, ширина та колісна база базового автомобіля практично не змінені. Проте, маючи 1966 міліметрів, Skoda Roadiaq на цілих 35 сантиметрів вищий за стандартний Enyaq – головним чином завдяки новому даху, який створений для забезпечення достатнього простору для роботи та відпочинку.  

Сонячні батареї генерують додаткову енергію для житлового відсіку автомобіля, і Roadiaq також можна підключити до зовнішнього джерела живлення в кемпінгах або парках для будинків на колесах. 

Skoda Enyaq iV кемпер

Студентам довелося повністю переробити двері багажника, і тепер цей компонент забезпечує доступ до невеликої кухні, інтегрованої в те, що раніше було багажним відділенням.  

Крім того, двері багажника можна оснастити наметом, щоб забезпечити ще більше життєвого простору позаду автомобіля. Постійне підключення до Інтернету дозволяє працювати та транслювати відео з будь-якого місця.  

Окрім повнофункціонального ІТ-обладнання, Skoda Roadiaq також може похвалитися салоном і чохлами сидінь із екологічно чистих матеріалів. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Нарушения гормонального фона, от которых страдает внешность: 9 симптомов

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!