ПолiтДумка

Представлений оновлений кросовер Range Rover Evoque

23 июня
09:49 2023

Компанія Land Rover представила оновлений кросовер Range Rover Evoque. Зміни мають точковий характер — моделі злегка підретушували зовнішність, у тому числі за рахунок нового малюнка радіаторної решітки, у передній оптиці тепер утричі більше світлодіодів, ніж раніше, диски відтепер можуть бути 21-дюймовими, а в салоні з’явився екран діагоналлю 11,4 дюйми. Поки розсекречений тільки кросовер для європейського ринку, там Range Rover Evoque 2024 модельного року оцінили в 49,8 тисяч євро.

Оновлений Evoque отримав світлодіодні фари із чотирма піксельними модулями, кожен з яких керується індивідуально. У палітру кольорів кузова додали три нові відтінки, блакитний Tribeca Blue, бронзовий Corinthian Bronze та сірий Arroios Grey. Головна ж зміна відбулася в салоні – це горизонтально орієнтований планшет як у Velar, розташований по центру передньої панелі, але не інтегрований в неї. Кількість фізичних кнопок зведена до мінімуму, а у селектора трансмісії тепер новий дизайн.

Заявляється новітня версія інформаційно-розважальної системи Pivi Pro 2, яка підтримує Apple CarPlay і Android Auto і має голосове управління (за нього відповідає голосовий помічник Alexa від Amazon). Крім того, вперше для Evoque стала доступною система очищення повітря Cabin Air Purification Plus, яка постійно моніторить рівень вуглекислого газу в салоні.

У Європі модель 2024 року запропонують у комплектаціях S, Dynamic SE, Dynamic HSE та Autobiography. У гаму двигунів входить трициліндровий агрегат об’ємом 1,5 літра – він запропонований як у складі м’якогібридної установки (160 кінських сил), так і у складі повноцінної бензоелектричної установки (309 сил) з функцією підзарядки. Є й «м’які» гібриди з дволітровими бензиновими та дизельними двигунами – у першому випадку віддача становить 249 сил, а у другому – 163 або 204 сили.

Прийом замовлень в Європі вже відкрито. Ціни, комплектації та модифікації Range Rover Evoque 2024 для ринку США обіцяють оголосити найближчим часом.

t4.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Севилья продлила контракт с главным тренером

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!