ПолiтДумка

у Дніпропетровській області викрили чотирьох осіб

06 июля
07:11 2023

У Дніпропетровській області викрили чотирьох осіб, які у соціальних мережах ошукували людей, які збирали кошти на ЗСУ. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram МВС.

За даними слідства, підозрювані у соціальних мережах шукали оголошення про збір грошей на допомогу ЗСУ та лікування поранених бійців. Вони представлялися працівниками платіжної організації та пропонували отримати грошовий переказ з Польщі.

Під виглядом конвертування злотих у гривні, правопорушники отримували персональні та банківські дані громадян, після чого привласнювали гроші з рахунків, поінформувало МВС. Зазначається, що загальна сума завданих збитків попередньо становить понад два мільйони гривень.

Фігурантам повідомили про підозру у шахрайстві, крадіжці та несанкціонованому втручанні в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж. Наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Источник: unn.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Зеленський привітав ухвалення Пакту майбутнього

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!