ПолiтДумка

Новий Mercedes-Benz CLE швидко залишився без даху

08 июля
04:37 2023

Лише вчора Mercedes-Benz представив перший в історії CLE Coupe і опублікував лише дві фотографії моделі з відкидним верхом. Сьогодні німецький автовиробник випускає більше знімків CLE з відкритим верхом, який з’явиться на ринку після моделі з жорстким дахом. Проте, це не повноцінний дебют, а скоріше детальний попередній перегляд моделі.

Хоча наразі доступно не так багато офіційної інформації, ми можемо підтвердити, що CLE Cabriolet поставляється з тканинним складним дахом, як і його попередники. Нагадаємо, що CLE в кузовах купе і кабріолет запускається в якості заміни як для C-Class Coupe/Cabriolet, так і для E-Class Coupe/Cabriolet. Це легко пояснює, чому CLE довший, ніж новий седан C-класу, і навіть трохи довший, ніж дводверний E-клас, що йде.

Під цим червоним дахом інтер’єр кабріолета CLE імітує салон купе CLE. Проте, є яскрава червона шкіра, що покриває сидіння і дверні панелі і створює візуальний зв’язок з м’яким верхом. Окремо стоїть монітор у центрі, повністю цифрова приладова панель і ці глянцеві чорні ємнісні сенсорні кнопки на кермі, що мають спільні риси, з CLE Coupe.

Mercedes нічого не розповів про лінійку двигунів кабріолета. Та й взагалі, фотографії, опубліковані маркою, не супроводжуються прес-релізом. Логіка підказує нам, що сімейство силових агрегатів буде розділено між двома членами сімейства CLE, а це означає, що, швидше за все, для кабріолета CLE буде доступний 3,0-літровий шестициліндровий м’який гібрид.

У Сполучених Штатах базовим двигуном для нового купе є 2,0-літровий турбодвигун із вбудованим стартер-генератором і дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач, розрахований на віддачу в 255 кінських сил потужності. Топовий CLE 450 4Matic, своєю чергою, має 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун під капотом потужністю 375 к.с.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Бербок запевнила, що Німеччина продовжить військову допомогу Україні

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!