ПолiтДумка

Байден і Сунак обговорили у Лондоні підтримку України

10 июля
17:16 2023

Продовження підтримки України в умовах її протистояння російській агресії стала однією з головних тем зустрічі президента США Джо Байдена і прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака у Лондоні.

Про це повідомили в понеділок у Білому домі, передає Укрінформ.

«Лідери розглянули підготовку до майбутнього саміту НАТО в Вільнюсі. Вони підтвердили свою непохитну підтримку України в умовах поточної агресії РФ»,- йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що сторони обговорили Атлантичну декларацію про економічне партнерство, яке вони започаткували у червні, зокрема наступні кроки для досягнення ключових результатів упродовж ближчих місяців.

Читайте також: Байден обговорив з Ердоганом підтримку України

Під час зустрічі також ішлося про розвиток подій у Північній Ірландії та зусилля щодо забезпечення прогресу.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден у понеділок розпочав візит до Великої Британії. Програма передбачає його зустрічі з прем’єр-міністром Ріші Сунаком і королем Чарльзом ІІІ. У вівторок-середу президент США планує взяти участь у саміті НАТО в Вільнюсі. Після цього він планує відвідати Фінляндію.

Фото: James Manning/PA


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Китай заявив про прорив у розробці власних кремнієвих фотонних чипів: що це дасть

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!