ПолiтДумка

Що робити, якщо телефон не заряджається: три робочі способи

24 июля
20:01 2023

У сучасному світі смартфони посіли вагоме місце у житті багатьох людей. Ми вже не можемо уявити спілкування без легких пристроїв, а для пошуку інформації більше не потрібно йти в бібліотеку і читати занудні енциклопедії. Але що робити, якщо телефон не заряджається і ви не можете повернути гаджет в робочий стан? Проблема може вибити з колії, але виправити її не так складно, як здається.

Деталі

Навряд чи знайдеться людина, якій сподобається несподіваний збій у зарядці. Особливо, якщо рівня акумулятора залишилося небагато, а на вас чекає довга поїздка. У цьому матеріалі ми зібрали корисні поради для усунення поширеної проблеми.

Як змусити телефон заряджатися

Незалежно від пристрою, спочатку потрібно уважно оглянути кабель зарядного пристрою і саму розетку. Деякі адаптери не можуть забезпечити достатній рівень енергії, щоб живити смартфон.

Зазвичай необхідно не менше 5 Вт, тому нижчий показник призведе до збою. Перевірити вихідну потужність легко: виробник вказує її на зарядному пристрої у вольтах чи амперах.

Наприклад, якщо адаптері написано Output: 5V=1.5A, отже воно забезпечить потужність 7,5 Вт. У деяких випадках допомагає проста заміна кабелю USB.

Телефон не хоче заряджатися

Попередні поради не повернули пристрій до життя? Тоді вимкніть та увімкніть його.

Якщо у вимкненому стані телефон заряджається, але перестає накопичувати заряд при включенні, тоді потрібно перезапустити його в безпечному режимі та спробувати знайти проблемні програми. Є ймовірність, що одна із програм провокує збій.

Гаджет може перестати накопичувати рівень заряду через накопичення пилу або попадання вологи. Акуратно очистіть порт за допомогою ватної палички, зубочистки або стисненого повітря.

Источник: charter97.org


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Внимание! Эту пятерку лекарственных препаратов нельзя принимать совместно

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!