ПолiтДумка

Виставка IDEF є важливим елементом презентації України під час війни — посол Боднар

28 июля
19:54 2023

Представлення продукції оборонних компаній України на IDEF -2023 відкрило нові перспективи постачання, спільного виробництва створення нових видів озброєнь, зокрема в співпраці з турецькими компаніями.

Про це в коментарі Укрінформу за результатами роботи на міжнародній виставці IDEF-2023 у Стамбулі сказав Надзвичайний та Повноважний Посол України в Туреччині Василь Боднар.

«Українські компанії, особливо приватний сектор, широко представлені на виставці IDEF-2023, вони пропонують великий спектр українського оборонно-промислового комплексу продукції від бронетехніки, радіолокаційних станцій до «Нептуна» і «Богдани». Для нас це дуже важливий елемент презентації України під час війни. Наша військова техніка підтверджує свою високу боєздатність в бойових умовах і це дуже сильний елемент промоції України за кордоном, незважаючи на трагедію війни», — сказав Боднар.


Читайте також: На оборонній виставці у Стамбулі представили безпілотний катер-камікадзе


Посол наголосив на тому, що ринок зброї завжди буде залишатися одним з ключових для технологічно-розвинутих країн, такою країною зокрема є й Україна.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Интер потерял Карлоса Аугусто перед матчем с Ювентусом

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!