ПолiтДумка

Скарби гуцульської кухні: рецепт росівниці із пшоном

29 июля
22:33 2023

На Закарпатті часто готують страви із кукурудзяної крупи замість пшона. Ми пропонуємо рецепт гуцульської росівниці. Ви можете використати крупу, яка вам найбільше до вподоби. 

Інгредієнти

  • картопля — 2 шт.
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • морква — 1 шт.
  • квашена капуста — 200 г
  • кукурудзяна крупа — 150 г
  • копчена паприка — 1/2 ч. л.
  • сіль — за смаком
  • перець чорний мелений — за смаком
  • олія — 3 ст. л.
  • лавровий лист — 1 шт.
  • вода — 1 л

Спосіб приготування

  1. Картоплю нарізати, цибулю подрібнити, моркву натерти.
  2. На розігрітій олії обсмажити цибулю та моркву до м’якості. Додати копчену паприку.
  3. Картоплю відварити у підсоленій воді, після закипання додати лавровий лист, капусту й готувати 10 хвилин.
  4. Додати овочі, кукурудзяну крупу та готувати на повільному вогні, періодично помішуючи, до готовності крупи, приблизно 20 хвилин. Додати сіль та перець.
  5. Подавати на стіл можна із зеленню та сметаною.

Источник: meta.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Вчені пропонують друкувати скляні блоки на 3D-принтері й будувати з них будівлі у стилі LEGO

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!