ПолiтДумка

Традиційний рецепт українських сирників з Карпат

10 августа
21:31 2023

Сирники є невід’ємною частиною української кухні. Кожна господиня має свої секрети приготування цієї страви. Цей рецепт з села відрізняється своїм яскравим смаком. Обов’язково спробуйте так приготувати.

Рецепт опублікували на YouTube каналі НАШІ БЕСАГИ — їжа та рецепти.

Вам знадобиться:

  • 500 грамів  кисломолочного сиру;
  • 1 яйце;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 1 столова ложка цукру;
  • дрібка солі;
  • масло чи олія для смаження.

Спосіб приготування 

Спочатку сир потрібно подрібнити, для цього процесу ідеально підходить звичайна товкачка. Сир краще взяти середньої жирності та не вологий, якщо сир вологий, то краще прибрати зайвий сік. 

На 500 грамів сиру потрібно додати одне куряче яйце та цукор. 

Спочатку додаємо яйця, цукор та сіль до сиру, вимішуємо. Потім  до суміші насипаємо борошно — і знову все ретельно ретельно перемішуємо. 

Формуємо сирники: робимо кульку, обвалюємо в борошні та надаємо форми сирника. 

На пательню потрібно налити олію, добре розігріти її, і лише після цього викладати сирники.

Краще смажити на рослинній олії з додаванням вершкового масла. 

До смажених сирників за смаком можна подати сметану, улюблене варення чи мед. 

Нехай смакує. 

Источник: novyny.live


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Умєров і Остін обговорили підготовку до наступного «Рамштайну»

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!