ПолiтДумка

Дружина Тімура Мірошниченка розповіла про жорстокі методи виховання у дитбудинках

14 августа
11:43 2023

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, Інна, поділилася подробицями життя їхнього прийомного сина в дитбудинку. Марселю тепер важкою даються навіть прості рішення, а все через те, що його не вчили висловлювати власну волю.

Про це Інна Мірошниченко розповіла в Instagram.

Сумний досвід

Інна розповіла, як ще, коли вони з чоловіком були в процесі оформлення паперів щодо усиновлення Марселя, то часто їздили до хлопчика у дитячий будинок. Подружжя просто гуляло сходами з дитиною, що малюку не дозволяли ходити вихователі.

«В якийсь момент Марселю щось не сподобалось. Він дуже обережно вклався на підлогу і потроху почав стукати ногами і дивитися на реакцію. В закладі гробова тиша, тож там кожний видих твій почують. І от…

Жінка: — як там ваші справи?

Ми: — все нормально, дякуємо.

Жінка: — а що відбувається?

Ми: — вперше проявив характер.

Жінка: — ну нічого, характер можна переламати…

Ми: …

Переламати характер, як метод виховання. Переламати характер, як перший крок до переламати життя. Виростити дітей, які не розуміють, що можуть мати бажання.Коли питання «яблуко чи банан» — це стрес. Бо вони не розуміють, ЧОМУ У НИХ ЩОСЬ ПИТАЮТЬ? На гойдалку чи на горку? Додому чи в кафешку? З мамою підеш чи з татом? Всі ці питання лякають дитину. Бо він починає щось дивне відчувати всередині.І не знає, як із цим впоратися. Це відчуття — це власна значимість. Це здатність щось хотіти чи не хотіти. Це змога казати про це без страху бути непочутим, покараним, «поламаним», — говорить Інна Мірошниченко і додає, вірить, що завдяки її допису у світі будуть позитивні зміни.

Подружжя Мірошниченків лише нещодавно офіційно стали батьками 2-річного хлопчика. За словами Тімура Мірошниченка, їм вдалося всиновити дитину лише завдяки неабиякій наполегливості дружини й їхньому спільному великому бажанню. Як тільки подружжя Мірошниченків побачило фотографію малюка, відразу зрозуміли — це їхній син Марсель.

Источник: stars.novyny.live


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

кого стосується і що передбачає

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!