ПолiтДумка

Скільки яєць потрібно додати в домашній майонез, щоб він вийшов жовтим: бюджетна технологія

23 августа
21:30 2023

Існує стереотип, що для того, щоб зробити смачний домашній майонез, потрібно багато яєць. І чим їх більше – тим соус буде кращим. Але це зовсім не так. Насправді, все залежить від технології збивання.

Існує стереотип, що для того, щоб зробити смачний домашній майонез, потрібно багато яєць. І чим їх більше – тим соус буде кращим. Але це зовсім не так. Насправді, все залІдея приготування ідеального майонезу на яйцях опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook_julija_simonchuk) в Instagram. За цим рецептом на 180 мілілітрів олії потрібно лише одне яйце. ежить від технології збивання.

Ідея приготування ідеального майонезу на яйцях опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook_julija_simonchuk) в Instagram. За цим рецептом на 180 мілілітрів олії потрібно лише одне яйце.

Інгредієнти:

  • яйце свіже – 1 шт
  • оцет – 1 ч.л.
  • сіль — 1/2 ч.л.
  • перець – дрібка
  • цукор – 1 ч.л.
  • гірчиця – 1 ч.л.

Спосіб приготування: 

1. В посуд (в банку, чашу блендера) наливаємо олію, додаємо цукор, сіль, перець, гірчицю, оцет і яйце.

2. Яйце кладемо обережно,  щоб не пошкодити жовток.

3. Занурювальний блендер опускаємо на дно так, щоб захопити яйце і не відриваючись від дна починаємо збивати на максимумі кілька секунд, поки  не почне виходити густа маса.

4. Після цього починаємо рухати блендером і збиваємо до загустіння всієї маси.

5. Ставимо в холодильник. Термін зберігання в холодильнику 4-5 діб.

Источник: food.obozrevatel.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Дуэль команд Ярмолюка и Забарного завершилась победой Брентфорда

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!