Скільки яєць потрібно додати в домашній майонез, щоб він вийшов жовтим: бюджетна технологія
Існує стереотип, що для того, щоб зробити смачний домашній майонез, потрібно багато яєць. І чим їх більше – тим соус буде кращим. Але це зовсім не так. Насправді, все залежить від технології збивання.
Існує стереотип, що для того, щоб зробити смачний домашній майонез, потрібно багато яєць. І чим їх більше – тим соус буде кращим. Але це зовсім не так. Насправді, все залІдея приготування ідеального майонезу на яйцях опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook_julija_simonchuk) в Instagram. За цим рецептом на 180 мілілітрів олії потрібно лише одне яйце. ежить від технології збивання.
Ідея приготування ідеального майонезу на яйцях опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook_julija_simonchuk) в Instagram. За цим рецептом на 180 мілілітрів олії потрібно лише одне яйце.
Інгредієнти:
- яйце свіже – 1 шт
- оцет – 1 ч.л.
- сіль — 1/2 ч.л.
- перець – дрібка
- цукор – 1 ч.л.
- гірчиця – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
1. В посуд (в банку, чашу блендера) наливаємо олію, додаємо цукор, сіль, перець, гірчицю, оцет і яйце.
2. Яйце кладемо обережно, щоб не пошкодити жовток.
3. Занурювальний блендер опускаємо на дно так, щоб захопити яйце і не відриваючись від дна починаємо збивати на максимумі кілька секунд, поки не почне виходити густа маса.
4. Після цього починаємо рухати блендером і збиваємо до загустіння всієї маси.
5. Ставимо в холодильник. Термін зберігання в холодильнику 4-5 діб.
Источник: food.obozrevatel.com