ПолiтДумка

Експерт Fox News назвав антиукраїнські погляди Рамасвамі «злочинною дурістю»

30 августа
04:54 2023

Експерт Fox News і оглядач Washington Post Марк Тіссен розкритикував зовнішньополітичні погляди претендента на участь у президентських виборах у США від Республіканської партії Вівека Рамасвамі. 

Тіссен назвав їх «злочинно безглуздими» й такими, що «абсолютно дискваліфікують» його як потенційного кандидата. Про це експерт написав у X (колишній Твіттер), передає Укрінформ. 

«Ось це від Вівека Рамасвамі­ є злочинною дурістю: «Я визнаю російський контроль над окупованими територіями і зобов’язуюся заблокувати кандидатуру України в НАТО в обмін на вихід Росії зі свого військового союзу з Китаєм. Я скасую санкції і поверну Росію на світовий ринок. Таким чином, я зроблю Росію стратегічним стримуючим фактором для планів Китаю у Східній Азії», — написав Тіссен.

«Наче твір про зовнішню політиків від першокурсника. Абсолютно дискваліфікує», – зазначив Тіссен.

Читайте також: Більшість республіканських кандидатів у президенти США підтримали військову допомогу Україні

Як повідомляв Укрінформ, Рамасвамі в журналі The American Conservative написав, що виступає за передачу Росії окупованих територій та проти вступу України в НАТО. Це саме він заявив на дебатах між претендентами від республіканців 23 серпня.

Fox News – медіаресурс, який традиційно підтримує республіканців.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Рейтинг дебютантов АПЛ: Слот — второй после Гвардиолы

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!