ПолiтДумка

FCC схвалила нові компактні антени Starlink розміром із Apple MacBook

22 сентября
03:33 2023

Федеральна комісія зі зв’язку США (FCC) схвалила заявку компанії SpaceX на дві нові моделі антен Starlink. Одна з них має розміри, порівняні з Apple MacBook, що робить її більш портативною та зручною для використання у віддалених регіонах. Друга модель, хоч і менша за поточну версію високопродуктивної антени, обіцяє покращені характеристики. Подробиці, включаючи вартість та можливі технічні покращення, поки що не розкрито.

У вівторок FCC дала добро на експлуатацію нового обладнання SpaceX на всій території США, схваливши заявку на дві нові моделі антен Starlink. Перша антена значно зменшена в порівнянні з попередньою версією, маючи розміри 29×25 см, що приблизно відповідає розміру ноутбука Apple MacBook. Поточна модель антени Starlink для споживачів вартістю $599 має більш прямокутну форму та розміри 51 × 30 см.

Компанія підкреслює портативність нової антени, що дозволить користувачам насолоджуватися високошвидкісним інтернетом з низькою затримкою в будь-якому місці, включаючи сільські та віддалені райони, де особливо потрібні мобільні та портативні рішення.

Друга антена також відрізняється від свого попередника. Незважаючи на те, що її розміри зменшилися до 57 × 36 см, інженерам компанії вдалося досягти поліпшення характеристик пристрою. Це означає, що нова антена не тільки займе менше місця, але й запропонує користувачам більш швидкісний зв’язок.

Обидві новинки здатні працювати з першим та другим поколіннями супутників Starlink. На жаль, заявка у FCC не розкриває всіх деталей, у тому числі вартість нових антен та можливе покращення швидкості інтернету. Проте наголошується, що нове покоління терміналів принесе додаткові переваги американським споживачам.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

що відомо про новинку Moon Knight

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!