ПолiтДумка

У Мінцифри закликали повідомляти про розташування комплексів РЕБ ворога: куди надсилати інформацію

22 сентября
20:34 2023

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликав допомогти відкрити небо для безпілотників та покращити зв’язок військовим. Для цього необхідно надсилати інформацію про розташування комплексу радіоелектронної боротьби Російської Федерації «Поле-21М» у «єВорог».

Відповідне повідомлення Федоров опублікував у своєму Telegram-каналі. Міністр оприлюднив відео, на якому зображено російський комплекс РЕБ «Поле-21М», який має до трьох антен. Ворог використовує його, щоб глушити на фронті GPS-сигнал. Без цього наші воїни не можуть ефективно запускати дрони та координувати роботу підрозділів.

Де шукати ворожі комплекси РЕБ

Федоров наголосив, що найчастіше росіяни встановлюють «Поле-21М» на вежах мобільного зв’язку, маскуючи їх під цивільні антени. Також їх встановлюють на будинках, автомобілях, елеваторах, водонапірних вежах або просто на землі. Їх знищення послабить ворожі війська та відкриє небо для наших «пташок».

«Раніше прикордонники демілітаризували такий РЕБ на Сватівському напрямку. Хочете, щоб Сили оборони повторили? Пишіть про «Поле-21М» у єВорог @evorog_bot», — написав чиновник.

Він також наголосив, щоб інформатори не забували про правила безпеки. 

«Робити фото або відео потрібно тільки з безпечної відстані. А після відправлення даних очистьте галерею та видаліть історію листування з чатботом. Дякую всім сміливим українцям, які допомагають Силам оборони та поширюють це повідомлення друзям, родичам і знайомим з тимчасово окупованих територій. Наближаємо перемогу разом», — додав Федоров.

Источник: trueua.info


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Круче Ризныка: Райя рассказал, как он спас Арсенал после пенальти и добивания

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!