ПолiтДумка

Українці зможуть отримати стипендії для навчання на IT-курсах

28 сентября
11:38 2023

Освітня платформа Prometheus оголосила про запуск стипендійної програми для навчання на IT-курсах, – повідомляє пресслужба платформи.

Програма стипендій передбачає надання можливості навчатися безкоштовно на освітніх курсах з найбільш вимогливих IT-спеціальностей, включаючи Java, Frontend, QA Manual, QA Auto, DevOps та UX/UI. Загалом, 600 осіб матимуть шанс отримати ці стипендії.

Стипендії спрямовані на мешканців прифронтових та звільнених територій України. Ця ініціатива реалізується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».

За словами представників Prometheus, в умовах війни, економічної кризи та зростаючого попиту на IT-освіту у зв’язку з розвитком віддаленої роботи, ця програма надає можливість здобути цінні навички та знання у сфері інформаційних технологій. Метою проекту є надання всім охочим можливості подолати шлях від ознайомлення з галуззю до отримання першої роботи в сфері IT.

Источник: sud.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Нова технологія збільшує виробництво графена на 22%

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!