ПолiтДумка

кнопка Дії, порт USB-C, ідентифікатор обличчя

28 сентября
12:46 2023

Як стало відомо MacRumors, з четвертим поколінням iPhone SE від Apple відбудуться значні зміни як у дизайні, так і в апаратному забезпеченні. Очікується, що ‌iPhone SE‌ 4, відомий всередині країни під кодовою назвою Ghost, отримає новий дизайн, майже повністю заснований на базовій моделі iPhone 14. Згідно з нашими джерелами, ‌iPhone SE‌ 4 використовуватиме модифіковану версію ‌iPhone 14‌ шасі та навіть підтримуватиме тестові параметри ‌iPhone 14‌ для внутрішнього тестування.

Що стосується шасі, очікуються дві основні зміни – кнопка дії та порт USB-C. Кнопка Action, нещодавно представлена ​​на iPhone 15 Pro, є багатоцільовою кнопкою, яка замінює вимикач звуку на нових моделях iPhone. Його можна налаштувати для виконання різноманітних дій, залежно від уподобань користувача.

‌iPhone SE‌ 4 також налаштований на отримання порту USB-C, щоб відповідати майбутнім нормам Європейського Союзу. Наші джерела бачили численні згадки про роз’єм E85, який Apple внутрішньо називає USB-C. Окрім цих двох основних відмінностей, суттєвих змін у корпусі порівняно з ‌iPhone 14‌ не планується, і він, ймовірно, не матиме вигнутих країв лінійки iPhone 15.

Що стосується задньої панелі пристрою, то наступний ‌iPhone SE‌ матиме одну камеру зі спалахом, розташованим у такому ж місці, як у ‌iPhone SE‌ третього покоління. Однак точна конструкція виступу камери залишається незрозумілою на момент написання статті. Apple розробила щонайменше п’ять різних конструкцій виступу для камери з незначними відмінностями між ними. Вони діляться на дві основні категорії:

  • Камера та спалах об’єднані в єдиний виступ камери довгастої форми
  • Тільки кільце камери піднімається від основної поверхні задньої панелі

Попередня інформація свідчить про те, що ‌iPhone SE‌ 4 може мати 48-мегапіксельну основну камеру, забезпечуючи суттєве оновлення поточної моделі.

‌iPhone SE‌ 4 також, ймовірно, отримає нову OLED-панель, похідну від ‌iPhone 14‌. Пристрій не буде оснащений домашньою кнопкою Touch ID, натомість матиме Face ID як засіб біометричної ідентифікації. Численні посилання на «Pearl», внутрішню кодову назву Apple для ‌Face ID‌ та відповідного обладнання, були помічені у зв’язку з ‌iPhone SE‌ четвертого покоління.

Apple також працює над власним модемом 5G під кодовою назвою «Sinope» і використовує ‌iPhone SE‌ 4 для тестування нового обладнання. Поточна інформація свідчить про те, що новий модем тестується на ‌iPhone SE‌ 4 і похідному від ‌iPhone 15 Pro‌ Max, відомому як «D84S». Спочатку новий модем 5G мав дебютувати в лінійці iPhone 16 і бути доступним у всьому асортименті. За інформацією з наших джерел, це може бути не так. Крім того, нещодавно Qualcomm опублікувала прес-реліз, у якому йдеться про те, що компанія надаватиме модеми для смартфонів Apple до 2026 року.

У попередніх заявах говорилося про те, що Apple розробляла ‌iPhone SE‌ 4 виключно для тестування модемів і що він не був призначений для масового виробництва чи випуску для широкого загалу. Ця теорія здається малоймовірною, оскільки вона не пояснює кількість зусиль, витрачених на загальний дизайн пристрою, включно з численними ітераціями ударів камери, а також змінами деталей.

Якби ‌iPhone SE‌ 4 був призначений виключно для тестування модемів, це, ймовірно, не вимагало б зміни дизайну камери або включення кнопки дії. З прагматичної точки зору було б доцільніше повторно використовувати існуючі частини лише з мінімальною кількістю модифікацій, як це було зроблено з D84S.

Варто зазначити, що інформація, представлена ​​тут, є попередньою. Четверте покоління ‌iPhone SE‌ все ще знаходиться на ранній стадії розробки, і завжди можливі зміни. У результаті інформація може не повністю відповідати специфікаціям кінцевих серійних одиниць, якщо припустити, що проєкт дійде до цієї стадії.

Источник: portaltele.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Новий трекер розміром із кредитку знайде загублений гаманець або паспорт (відео)

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!