ПолiтДумка

Держдеп закликав Україну і надалі вживати «агресивних заходів» проти корупції

02 октября
23:48 2023

Державний департамент США привітав «агресивні заходи», які вживає Україна в боротьбі проти корупції, та наголосив на необхідності продовжувати ці зусилля.

Про це сказав у понеділок під час пресбрифінгу в Вашингтоні речник Держдепу Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми побачили, що Україна вживає агресивних заходів, і це включає агресивні заходи впродовж останніх кількох тижнів щодо боротьби з корупцією, і ми вітаємо їхні подальші кроки на цьому напрямі», — зауважив представник Держдепу.

Читайте також: СБУ затримала заступника військкома та голову ВЛК «на гарячому» — брали хабарі з ухилянтів

Він також зазначив, що часто боротьба з корупцією в Україні часто зображується як щось необхідне для того, аби вона могла заручитися підтримкою західних союзників і зрештою реалізувати своє прагнення стати членом ЄС.

«Тож звісно, це правда»,- додав Міллер.

Крім того, представник Держдепу звернув увагу, що члени Конгресу США також висловлюють бажання, щоб Україна продовжувала вживати заходів проти корупції.

Читайте також: Мера Сум затримали на хабарі

Тому, за його словами, важливо, щоб Україна демонструвала результати в цій сфері, а також створювала витривалу економіку, здатну забезпечувати апарат безпеки та стримувати російську агресію. Адже Україна, підкреслив він, «завжди залишатиметься сусідом Росії».

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Держдепартамент США звернувся із закликом до Конгресу вжити «вкрай важливих» кроків для продовження підтримки України.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Марк Цукерберг поспілкувався з цифровою копією людини, яка стояла поруч — відео

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!