ПолiтДумка

Гравець зібрав усі досягнення Final Fantasy XIV

03 октября
03:57 2023

З появою у відеоіграх досягнень та трофеїв у геймерів виникло нове хобі — їхній збір. Дехто ставиться до справи з усією серйозністю і присвячує йому все життя. І це вже навіть не звучить як перебільшення.

Днями, наприклад, користувачі Reddit звернули увагу на японського фаната Final Fantasy XIV, який за майже 10 років зумів отримати абсолютно всі ачивменти в хітовій MMORPG. Їх у грі налічується 2751, і, згідно з підрахунками знавців, процес відібрав у геймера кілька тисяч годин. Зате тепер Garuda є чим пишатися: він став першою людиною (і першою Лалафелем), яка офіційно зробила в рольовому епосі все, включаючи рейди та колекціонування реліктової зброї з доповнень.

111a1s6yuXvvdQNZxUaz0eGVsm4z0Ed5AYlF.png (13 KB)

Втім, ентузіасту рано йти на спокій: Square Enix ще не перестала випускати доповнення та великі оновлення онлайн-Final Fantasy. Зокрема наступного тижня відбудеться реліз патчу 6.5. Спокій ачивмент-хантер тільки сниться.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Преодоление хронического стресса при помощи натуральных средств

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!