ПолiтДумка

Американська молодь впевнено назвала iPhone найкращим смартфоном

13 октября
01:06 2023

У США інвестиційний банк Piper Sandler провів опитування, згідно з яким iPhone — найпопулярніший серед молоді смартфон. Дослідження, проведене у жовтні, – друге на цю тему, перше проводилося у квітні.

Так, 87% опитаної молоді та підлітків зараз володіють або раніше володіли iPhone, при цьому близько 88% мають намір придбати новий айфон у майбутньому. Із квітня ця тенденція ніяк не змінилася.

При цьому популярні серед американської молоді не лише смартфони Apple, а й інші продукти. Наприклад, великою популярністю серед підлітків користуються Apple Watch та Apple Pay. Серед респондентів 34% володіють «розумним» годинником від Apple, — на 3% більше, ніж у квітні. І 42% опитаних використали сервіс Apple Pay протягом останнього місяця, що говорить про високий попит на рішення вендора на ринку мобільних платежів.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

У Силах Безпілотних Систем назвали підрозділи, до яких можна долучитись через Дію

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!