ПолiтДумка

Двоє мешканців Флориди обдурили сервіс доставки їжі Uber Eats більш ніж на $1 млн

18 октября
22:51 2023

Двоє чоловіків з Флориди протягом понад півтора року обманювали сервіс Uber Eats, створивши фейкові акаунти та діючи одночасно як клієнт і кур’єр. За 19 місяців злочинці вкрали у компанії понад мільйон доларів.

Свою схему шахраї вигадали у січні 2022 року. Вони створили фейкові акаунти кур’єра та клієнта у додатку Uber Eats і почали розміщувати замовлення на доставку продуктів, повідомляє The Insider із посиланням на шерифа округу Бровард. Основою для схеми стала лазівка ​​в моделі роботи Uber Eats: сервіс надає кур’єрам передплачені картки, які вони можуть використовувати для покупок на суму до $700 для виконання замовлень клієнтів. 

Поліція стверджує, що підозрювані розміщували підроблені замовлення на купівлю продуктів, а потім скасовували їх та використовували передплачені картки для придбання подарункових карток у магазинах. За даними поліції, чоловіки здійснили шахрайство за цією схемою у 27 різних магазинах Walgreens у штаті.

Підозрювані були заарештовані на початку жовтня 2023 року, їм висунуто звинувачення в організації шахрайської схеми та крадіжки у великих розмірах. Представник Uber заявив, що компанія вдячна правоохоронним органам за зусилля у цій справі.

«Ми прагнемо боротися з шахрайською діяльністю на платформі Uber і працюємо над тим, щоб зловмисники були притягнуті до відповідальності», — говорить заява компанії.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Камала Гарріс погодилася на дебати на CNN і кинула виклик Дональду Трампу

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!