ПолiтДумка

Компанія AMD скоротить штат свого підрозділу у Китаї

23 октября
03:53 2023

З’явилися чутки про те, що великі технологічні компанії, AMD та Qualcomm, знаходяться на межі значних скорочень у своїх китайських філіях. Так, за чутками, AMD планує скоротити в Китаї близько 300-450 співробітників, особливу увагу буде приділено китайському підрозділу Radeon Technologies Group.

З іншого боку, Qualcomm, за чутками, також коригує чисельність своїх співробітників у Китаї в рамках ширшої стратегії, спрямованої на адаптацію до економічної невизначеності, що триває, особливо в галузі бездротових технологій і на ринку смартфонів.

Ситуація в AMD, зважаючи на все, пов’язана з реструктуризацією відділу RTG і можливими звільненнями. Незважаючи на спекуляції, реальна кількість звільнень може виявитися не такою великою, як передбачалося спочатку.

При цьому ці передбачувані кадрові зміни можуть вплинути на індустрію GPU, що розвивається в Китаї, оскільки багато фахівців з досвідом роботи в AMD відіграють ключову роль у зростаючих стартапах в країні.

Про довгострокові плани AMD та про долю постраждалих співробітників поки що нічого не відомо.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Власник компанії Nokia припиняє продаж брендових смартфонів

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!