ПолiтДумка

Amazon видалила корпоративний канал у Slack на 2 тисячі осіб, де обговорювався план підвищення продуктивності співробітників

24 октября
05:57 2023

Amazon видалила канал у Slack, в якому співробітники обмінювалися інформацією та порадами про внутрішні програми підвищення продуктивності праці, дізнався Insider.

На момент видалення в середині вересня канал #focus-and-pivot-info налічував приблизно 2 тисячі осіб. Частина співробітників перейшла до нового каналу на цю тему #pivot-focus-pip-reform-advocacy, створений у березні. У ньому поки що 260 учасників.

Pivot – це формальна програма підвищення продуктивності Amazon. Їй передує ще один етап – програма Focus.

У віддаленому каналі співробітники могли отримати практичну допомогу за програмами, в які поміщають тих, хто не виправдовує очікування, колег, які вже потрапили туди. Нинішні та колишні працівники техногіганта описують цю процедуру як досить стресову, а в каналі можна було знайти моральну підтримку. Тепер, за словами співрозмовників Insider, внесеним у ці програми стане ще складніше.

Багато посад були про нюанси програм, наприклад, чи можна виїхати у відпустку, потрапивши до Pivot, або подати апеляцію. Співробітники Amazon, з якими розмовляв Insider, кажуть, що одночасно здивовані і не мають долі каналу.

Представник Amazon підтвердив вилучення каналу. Він заявив, що це сталося після того, як один із його учасників поскаржився на публікацію в ньому недостовірної інформації та вимагав видалення. Запит був задоволений. Він додав, що співробітникам не потрібно отримувати дозвіл Amazon на створення каналів у Slack і що компанія закликає їх розміщувати лише надійну інформацію.

Источник: devby.io


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Дидик рассказал, что именно наигрывал Рух перед матчем с Карпатами

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!