ПолiтДумка

Через десять днів після прем’єри смартфони Pixel 8 знецінилися на 63,7%

04 ноября
18:55 2023

Співробітники сервісу з обміну мобільних пристроїв SellCell вивчили пропозиції про зворотний викуп 40 продавців. Як виявилося, апарати з лінійки Pixel 8 знецінюються з безпрецедентною швидкістю. Через десять днів після дебюту на ринку вони втратили 63,7% початкової вартості.

Подробиці

Варто зазначити, що всі без винятку смартфони з часом знецінюються. Йдеться про нормальний природний процес. У випадку з Pixel 8 увагу на себе звертає швидкість знецінення. Для порівняння: через десять днів після релізу лінійки iPhone 15 смартфони, що входять до неї, втратили 28,8% вартості.

На тлі Pixel 8 показаний iPhone 15 результат виглядає непогано. Разом з тим на ринку представлена достатня кількість смартфонів, які знецінюються ще повільніше. Приміром, iPhone 13 втратив через 10 днів після релізу лише 18,7% початкової вартості.

Источник: prostomob.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Де Брюйне уже тренируется в общей группе Манчестер Сити

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!