ПолiтДумка

Смартфон Meizu 21 Pro отримав сертифікацію радіозв’язку у Китаї: стали відомі характеристики

07 ноября
21:48 2023

Пристрій Meizu 21 Pro успішно пройшов радіосертифікацію в Китаї. Цей крок підтверджує швидку появу смартфона на ринку.

Подробиці

І звичайна, і сертифікована напередодні версії дебютують із чип-системою SD8 Gen3. За підсумками сертифікації поліпшеного варіанта смартфона зазначається, що пристрій підтримує широкосмугову UWB-технологію.

Номер Pro-версії в лістингу китайського радіорегулятора – M4815. Звичайний Meizu 21 фігурує в сертифікаційних документах як M461Q. Наступні формальності – отримання схвалення від відомств TENAA і 3C.

Представники “Мейзу” розраховують завершити всі процедури, що передують прем’єрі, протягом місяця-півтора і запустити обидві версії в продаж на території Китаю під Новий рік або відразу після нього. Після цього відбудеться виведення серії Meizu 21 на міжнародний ринок.

Представники сімейства отримають гнучкі 1,5K-дисплеї BOE Q9 на 144 Гц із захистом скла ультраміцним рішенням від Gorilla. Кількість конфігурацій пам’яті не уточнюється, проте зазначається, що топовий варіант Pro-версії може отримати оперативку на 16 Гб у поєднанні зі сховищем на 1 ТБ.

Оптика буде представлена основною камерою на 50/16/12 Мп з підтримкою OIS і 2-кратного зуму, і 32-мегапіксельним селфі-датчиком.

Інформації про вартість поки немає.

Источник: prostomob.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Boeing розглядає можливість розміщення нових акцій, щоб залучити $10 мільярдів

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!