ПолiтДумка

Світові поставки HDD продовжують падати, але їхня сумарна ємність зростає

12 ноября
01:41 2023

Компанія Trendfocus, за повідомленням Forbes, підбила підсумки дослідження світового ринку HDD у III кварталі 2023 року. У штучному вираженні продажі становили приблизно 28,6 млн одиниць, що на 8,2 % менше у порівнянні з II кварталом, коли було реалізовано 31,2 млн дисків. Тенденція до скорочення постачання спостерігається з початку нинішнього року.

Разом з тим у плані сумарної місткості реалізованих пристроїв зафіксовано збільшення в 0,61% — приблизно до 196 Ебайт. Загальна виручка виробників HDD у квартальному обчисленні зменшилася на 7%.

Seagate є найбільшим гравцем ринку з часткою на рівні 42%. Протягом кварталу компанія реалізувала 12,03 млн. накопичувачів, що на 15,9 % менше у порівнянні з II чвертю року. Сумарна ємність поставлених пристроїв знизилася в квартальному обчисленні приблизно на 2% — до 89,6 Ебайт . Квартальний виторг Seagate від продажів HDD зафіксовано на позначці $1,295 млрд.

На другому місці у рейтингу провідних постачальників знаходиться Western Digital з результатом 36,3%. У квартальному обчисленні відвантаження скоротилися на 11,7% — до 10,41 млн одиниць . Загальна ємність проданих пристроїв становила 79,2 Ебайт. Замикає трійку Toshiba з часткою 21,7%. За квартал компанія реалізувала 6,23 млн HDD, показавши значну надбавку — 20%. Сумарна місткість цих пристроїв досягла 27,43 ебайт, що на 38% більше у порівнянні з II чвертю 2023 року.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Мареска: Сейчас Мудрик не играет, но это не значит, что он не будет играть в будущем

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!