ПолiтДумка

у яких ситуаціях не можна заряджати свій смартфон

25 ноября
10:48 2023

Експерти розповіли, чому в деяких ситуаціях слід не поспішати із використанням зарядного пристрою , якщо батарея смартфона села.

Прихід з морозної вулиці в теплий будинок

За словами експертів, хоча люди звикли ставити мобільний телефон на зарядку після повернення з вулиці. Проте взимку радять відмовитись від такої практики. Заряджання акумулятора не можна розпочати після різкого перепаду температур. Це загрожує серйозними погіршеннями в дієвості батареї. Тому після повернення в квартиру з морозу потрібно почекати, доки він не зігріється, проте не пришвидшуйте процес спеціально.

У кімнаті дуже висока температура

Телефон заряджається. А при жарі у приміщенні ситуація може погіршитися. Щоб не допустити перегріву смартфона, потрібно зробити кімнату більш прохолодною. Завісіть вікна шторами, увімкніть кондиціонер і переконайтеся, що тумбочка або стіл, де лежатиме пристрій, не будуть під прямим сонячним промінням.

Увімкнено будь-яку програму на телефоні

Як кажуть фахівці, коли телефон заражається, краще не включати програми, ігри та не скачувати нічого. Так є ризик перегрівання смартфона. Під час заряджання необхідно закрити браузер та дочекатися закінчення процесу завантаження файлів. Тільки потім підключайте зарядний пристрій.

Источник: apostrophe.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Україна заблокувала головування Росії у Комісії із захисту Чорного моря від забруднення

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!