ПолiтДумка

На домашньому ринку компанію Xiaomi перевершує лише один виробник смартфонів

12 декабря
18:01 2023

Частка Xiaomi на китайському ринку досягла 18,3%. Серед локальних вендорів за розміром ринкової частки компанія посідає перше місце. Водночас вона поступається Apple, частка якої на ринку КНР оцінюється у 21,1%.

Подробиці

Згідно з оприлюдненими інсайдером @DCS даними, протягом місяця в Китаї було активовано 6,004 млн смартфонів Apple. Це на 2,2% більше, ніж торік. За цей же час китайські споживачі активували 5,243 млн. смартфонів. За рік кількість активацій зросла на 44,1%.

Лу Вейбінг, який працює на посаді керівника Xiaomi Group, визнає, що Apple перевершує компанію з продажу. За словами топ-менеджера, Xiaomi активно працює над скороченням розриву. Фаундер компанії Лей Цзюнь ретвітнув публікацію Вейбінга у Weibo. Він побажав топ-менеджеру удачі у цьому починанні. Цзюнь зазначив, що Xiaomi має відмінну репутацію. Продажі компанії впевнено зростають. Таким чином, вона має всі шанси очолити рейтинг провідних постачальників смартфонів.

Источник: prostomob.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Роберто Манчини: Многое изменилось с засильем иностранцев в чемпионате Саудовской Аравии

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!