ПолiтДумка

Три варіанти дизайну смартфона iPhone 16 показали на інсайдерських рендерах

13 декабря
14:25 2023

Портал MacRumors з посиланням на інсайдерські джерела опублікував зображення одразу трьох прототипів базової моделі iPhone 16.

За чутками, Apple зараз вибирає один із цих варіантів для свого нового смартфона — цікаво, що з тильного боку всі вони частково нагадують вже застарілі моделі бренду.

Джерело зазначає, що будь-який з варіантів варто вважати «проміжним» дизайнерським рішенням, і надалі зовнішній вигляд пристрою може змінитися. Гаджет, показаний у жовтому корпусі, портал позиціонує як найраніший відомий прототип із цільною гойдалкою регулювання гучності, кнопкою Action Button та модулем камери в дусі iPhone X.

12321111411111.jpg (76 KB)

Рожева модель теж отримала виділену «швидку» кнопку дії, але в неї роздільні елементи регулювання гучності та камера з дизайном модуля під iPhone 12. Чорний варіант інсайдери описують як «найбільш ймовірний». Він, судячи з рендерів, отримає велику «кнопку камери» на правій грані та антену mmWave на новому місці.

22321115111111.jpg (65 KB)

Сама Apple, як водиться, чутки про свою продукцію не прокоментувала.

Источник: ilenta.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

На Одещині постраждала дворічна дитина — вибухнула зарядка для телефону

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!