ПолiтДумка

Німецькі автовиробники користуються технологіями корейських стартапів

02 января
01:59 2024

Сучасні автомобілі провідних світових автовиробників оснащені безліччю сучасних технологій і функцій. Як виявилося, деякі з них розроблені щодо невеликих південнокорейських стартапів, про які навряд чи хтось чув.

Наприклад, PiQuant розробила унікальну технологію вимірювання концентрації алкоголю у крові через палець. Вона покликана скоротити випадки водіння у нетверезому вигляді, переводячи автомобіль в автономний режим під час його запуску за допомогою кнопки запалювання. Тестування технології проводиться разом із німецьким виробником Mercedes-Benz.

Ще одна корейська компанія JD Solution у співпраці з Mercedes-Benz розробила незалежну звукову зону для автомобілів. Вона використовує технологію спрямованої акустики, яка передає певну інформацію, таку як інструкції з навігації та музику, спрямовуючи звук у потрібний бік.

Інший автогігант BMW використовує рішення Seoul Robotics для автономного керування на основі інфраструктури на своєму заводі в Дінгольфінгу. У цьому випадку датчики LiDAR встановлюються не в авто, а на об’єкти, що прилягають до проїжджої частини. 

Epikar, розробник Dealer Management Solution (DMS), надає рішення BMW у Кореї. Система DMS розділена на дві основні категорії: Test Drive Solution, що автоматизує процеси тест-драйву в дилерських центрах, та Intelligent Workshop System, що використовується для керування прибуттям та відправленням транспортних засобів у режимі реального часу.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Прощайте, судьи! Уимблдон отказался от людей в пользу AI

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!