ПолiтДумка

мало хто про це знає

24 января
19:49 2024

Сучасні телефони дозволяють одночасно підключатися до мобільного інтернету, і до мережі Wi-Fi. Таке одночасне підключення не шкідливе для пристрою, проте може «викачувати» з вас гроші за мобільний інтернет. Як це припинити? Дуже просто — потрібно відключати мобільний інтернет, коли телефон ловить Wi-Fi.

Як виявилося, під час використання мобільного інтернету відбувається передача даних, яка є корисною під час відсутності підключення до Wi-Fi. Однак, коли є бездротова мережа, мобільний інтернет продовжує передавати дані та працюють фонові програми, які використовують мегабайти вашого тарифного плану, за які ви сплачуєте.

Експерти радять відключати мобільний інтернет у телефоні, коли ви знаходитесь вдома або на роботі, де є стабільне Wi-Fi-з’єднання. Це допоможе заощадити мегабайти мобільного інтернету, щоб ви могли користуватися ним поза доступом Wi-Fi.

Також рекомендується відключати мобільний інтернет на ніч, оскільки фонові програми та додатки продовжують працювати навіть, коли ви активно не використовуєте свій смартфон. А щоб сповіщення не заважали спати, а батарея не розряджалася марно, відключайте на ніч і мобільний інтернет, і Wi-Fi.

Источник: lite.telegraf.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Саньоль: Грузию ждет тяжелый матч с Украиной, но мои игроки готовы

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!