ПолiтДумка

Компанія Samsung готує смартфон абсолютно нової форми

28 января
15:43 2024

Компанія Samsung запатентувала смартфон із квадратним корпусом. Подібні пристрої зараз не виробляються, хоча раніше були дзвонилки схожого форм-фактора.

Смартфон не просто квадратний, а має екран, який висувається з корпусу. Завдяки цьому, користувач отримує мініатюрний пристрій, який за бажання можна збільшити до звичного розміру. У цьому смартфоні буде використовуватися гнучка матриця, яка скручена рулоном всередині корпусу і може висуватися з нього. Одне з головних завдань інженерів – зробити так, щоб такий екран був настільки ж міцним, як у звичайних смартфонів.

Screenshot_13-26-768x471.jpg (19 KB)

Концепт частково схожий на складні смартфони Samsung серії Galaxy Z Fold, які в складеному стані володіють майже квадратним корпусом з невеликим зовнішнім екраном для інформації про час і сповіщень від застосунків, а під час розкриття перед користувачем з’являється відносно великий екран, яким комфортно користуватися в застосунках та іграх.

Запатентована новинка матиме кілька переваг перед складними смартфонами: компактніший корпус, відсутність шарніра (ресурси якого обмежені), відсутність ризиків, що екран трісне під час чергового відкривання або закривання, і позбавлення від складок на місці згину матриці. Щоправда, як завжди відбувається з патентами, невідомо, коли Samsung випустить такий смартфон, і чи зможе взагалі втілити цю задумку в реальність.

Источник: itechua.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Турецькі військові терміново перевіряють свої гаджети після вибухів у Лівані

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!