ПолiтДумка

Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra пройшов тест на міцність

31 января
22:02 2024

Samsung представила серію Galaxy S24. Galaxy S24 Ultra — найпреміальніша модель у лінійці. Примітно, що він оснащений титановою конструкцією, а також новим дисплеєм Gorilla Armor. Це два найяскравіші аспекти у розділі довговічності смартфона. Нещодавно пристрій пройшов випробування на подряпини та падіння. Тепер він пройшов інтенсивне випробування на довговічність, люб’язно надане популярним JerryRigEverything aka Zack Nelson.  

Дисплей Samsung Galaxy S24 Ultra покритий останньою бронею Gorilla Armor від Corning. Рекламується, що він зменшує відблиски до 75 відсотків, і це видно в тесті YouTuber, коли порівнюють пристрій зі старішим Note 10 Plus. Ще одна перевага Gorilla Armor полягає в тому, що вона стійка до подряпин у чотири рази порівняно з попередніми ітераціями. Як зазвичай, S24 Ultra отримує подряпини на рівні 6 за шкалою твердості Мооса. Дивно, але глибші канавки з’являються на 8 рівні, який є першим у галузі. 

Samsung не розкриває, який клас титану вона використовує для бічної рамки на S24 Ultra. У тесті на подряпини бокова рамка легко дряпається, як і на iPhone 15 Pro Max. Задня панель флагмана Samsung також покрита склом і стійка до подряпин у тесті на міцність. S-Pen також розбирається і легко замикається навіть незначним натисканням. 

У тесті на горіння пікселі дисплея витримують полум’я протягом 30 секунд, перш ніж стають білими та не відновлюються повністю. Ультразвуковий сканер відбитків пальців працює навіть після неодноразових подряпин. 

Нарешті користувач YouTube переходить до тесту на вигин і намагається зігнути смартфон з обох боків із сильним тиском. S24 Ultra трохи прогинається під час процесу, але йому вдається тримати позицію. Samsung буде задоволений таким результатом, оскільки заднє скло iPhone 15 Pro від Apple тріснуло миттєво менш ніж за 5 секунд застосування тиску. 

Источник: portaltele.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

В Угорщині відбувся кількатисячний мітинг з вимогою припинити «пропаганду» державних ЗМІ

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!