ПолiтДумка

Apple Vision Pro пройшов тест на міцність і виявився витривалішим, ніж здається

04 февраля
00:57 2024

Гарнітура Apple Vision Pro може здатися крихкою на вигляд, але нові випробування на міцність показали, що вона витриваліша, ніж дехто очікував. Тести, проведені Семом Колом з YouTube-канала Apple Track, показали, що гарнітура витримує удари та навіть падіння зі значної висоти, хоча і з деякими застереженнями.

Ви можете переглянути повне відео падіння нижче, а ми спробуємо коротко підсумувати результати тут.

Отже, при регулярному використанні, типовий знос, такий як випадкові удари об стіни або двері, спричинив незначні подряпини на склі Vision Pro, але не призвів до значних пошкоджень.

Навіть навмисні удари об стіни не призвели до розбиття скла. Проте, світлонепроникне ущільнення, яке допомагає блокувати навколишнє світло, легко відклеювалося під час тестування.

Гарнітура також витримала декілька падінь на килим з невеликої висоти, хоча динаміки все ж постраждали. Зокрема, правий динамік перестав працювати після третього падіння через внутрішній розрив з’єднання стрічки. Попри це, гарнітура залишилася в хорошому загальному стані й була повністю придатна для використання.

Але значне падіння з 10-12 футів врешті-решт призвело до розбиття переднього скла. Навіть тоді скло не розлетілося на друзки, і гарнітура продовжувала нормально функціонувати.

Цікаво, що переднє скло можна відклеїти, щоб відкрити шар дисплея, який, хоча і залишається функціональним, але, швидше за все, є дуже делікатним і схильним до пошкоджень.

Загалом, Vision Pro продемонстрував кращу, ніж очікувалося, стійкість у повсякденних сценаріях використання. Єдиним слабким місцем, здається, є розхитування динаміків і ущільнювача підсвічування. Хоча це може вимагати певної обережності, якщо ви не незграбний хлопець, який кидає свій гаджет то тут, то там, гарнітура має бути довговічною.

Источник: itechua.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Boeing розглядає можливість розміщення нових акцій, щоб залучити $10 мільярдів

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!