ПолiтДумка

Порівняння камер смартфону Samsung Galaxy S24 Ultra з S23 Ultra

05 февраля
07:38 2024

В інтернеті з’явилися порівняння фото та відео можливостей Samsung Galaxy S24 Ultra і S23 Ultra.

Чи є сенс міняти Samsung Galaxy S23 Ultra на новий S24 Ultra заради камер?

Фронтальні камери в обох смартфонів вміють записувати відео в 4К 60 к/с зі стабілізацією. Але трохи кращий динамічний діапазон все-таки у S24 Ultra.

На основну камеру в 4К 60 к/с відео виходить досить близьким за якістю на обох флагманах. Тільки S24 Ultra робить сніг білуватим, а S23 Ultra – сіруватим. Увечері та вночі різниці в зйомці відео на основну камеру немає практично ніякої, а ось надширик на S24 Ultra помітно слабкіший, ніж на S23 Ultra.

1707059219_screenshot_1878.jpg (112 KB)

Що стосується фотографій, то різниця між смартфонами якщо і присутня, то не така вже й велика. Наприклад, при використанні 10-кратного зуму вдень її взагалі ви не помітите, а ось вночі її видно.

Портрети на S24 Ultra виходять більш деталізованими, ніж на S23 Ultra. Але це можна розгледіти, тільки якщо наблизити обличчя.

У деяких випадках при яскравому освітленні в приміщенні Galaxy S24 Ultra погано справляється з обробкою світла на відміну від S23 Ultra.

Висновок

Прогрес у Samsung Galaxy S24 Ultra порівняно з Galaxy S23 Ultra, звичайно ж, є. Наприклад, при 10-кратному збільшенні покращилася якість зображення, портрети теж стали більш якісними. Але головний мінус камери у новинки – це зйомка відео на ширик.

Источник: china-review.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Інформація, що сім країн проти запрошення України до НАТО, не відповідає дійсності — речник Президента

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!