ПолiтДумка

У Латвії заарештували телемайстра, який налаштовував російські канали

09 марта
20:59 2024

У Латвії заарештували телемайстра за налаштування російських каналів. Його звинуватили у незаконному підприємництві без ліцензії.

Про це повідомляє видання Delfi з посиланням на місцеву поліцію.

Зазначається, що телемайстер налаштовував заборонені російські телеканали. За даними видання, затриманий майстер допоміг із налаштуванням понад 180 мешканцям.

Чоловік мешкав у селищі Ніцгалі, що в Аугшдаугавському краї Латвії. Поліцейські провели в його будинку обшук та вилучили ТБ-приймачі. Телемайстри звинуватили у незаконному підприємництві, за що його можуть позбавити волі на строк до трьох років, або засудити до громадських робіт чи виплати штрафу.

Окрім телемайстра, до відповідальності можуть притягнути і користувачів, які викликали його для настроювання російських каналів. Їм можуть виписати штраф у 700 євро.

Нагадаємо, що ще з червня 2022 року у Латвії заборонили мовлення всіх російських телеканалів. А у травні того ж року в країні заблокували соцмережі «Однокласники», «ВКонтакті» та «Мій світ».

Источник: ua.news


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

«Рамштайн» на рівні лідерів, скоріш за все, відбудеться вже після виборів у США — експерт

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!