ПолiтДумка

Названо 20 найбільш продаваних смартфонів за 600-800 доларів у всьому світі

11 апреля
18:51 2024

Аналітики Chaodian опублікували глобальний найбільш продаваних смартфонів в ціновому діапазоні 600-800 доларів. Дані в ньому наведено за четвертий квартал минулого року.

Найбільшою популярністю у світі користувався iPhone 15, який розійшовся тиражем 5,29 мільйона екземплярів. На другому місці опинився iPhone 13 (2,37 мільйона). Третім став Samsung Galaxy S23 FE (2, 24 мільйони).

До десятки увійшли одразу п’ять телефонів купертинської компанії та три пристрої південнокорейського гіганта. До них у компанію вдалося затесатися лише Google Pixel 8, Xiaomi 14 Pro та Vivo Х100 Pro.

Chaodian.jpg (49 KB)

Можна помітити, що складані смартфони поступово набирають популярності. До найбільш продаваних увійшли відразу два таких — Motorola Razr 2023 та Oppo Find N3 Flip. Цікаво, що обидві моделі є далеко не найдорожчими варіантами у своєму сегменті.

Источник: ilenta.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Компанія Apple оголосила, коли представить новий iPhone SE

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!