ПолiтДумка

У Польщі відбудеться зустріч голів парламентів України, Польщі та країн Балтії

10 июня
12:33 2024

Зустріч голів парламентів України, Польщі, Литви, Латвії та Естонії відбудеться 10-11 червня у польському Білостоці на північному сході Польщі.

Україну на саміті представлятиме Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, передає кореспондент Укрінформу.

Зустріч розпочнеться спільною заявою для ЗМІ глав парламентів. Згодом Голова ВР спільно зі спікерами парламентів інших країн візьме участь у публічній лекції на тему “Безпека як колективна відповідальність – молодь перед обличчям загроз у регіоні”.

У вівторок спікери парламентів візьмуть участь у спільній зустрічі на тему “Роль Польщі, балтійських країн й України у зміцненні безпеки в Європі”.

Читайте також: Стефанчук заявив про важливість міжнародної підтримки для захисту дітей від російського терору

Як повідомили Укрінформу в прес-службі Сейму Польщі, друга частина зустрічі на тему “Соціальний вимір як запорука регіональної безпеки – партнерство місцевої влади та суспільства” відбудеться вже без участі Стефанчука. Після завершення цієї зустрічі очікується спільна заява для ЗМІ голів парламентів Польщі та країн Балтії.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук під час перебування у Варшаві 17 квітня обговорив з маршалками Сейму і Сенату РП Шимоном Головнею і Малгожатою Кідавою-Блонською подальшу підтримку України.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Прокурори США надали інформацію щодо мобільного телефону підозрюваного у спробі замаху на Трампа — Reuters

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!