ПолiтДумка

у Міноборони розповіли, що ще корисного буде в додатку Резерв+

11 июня
09:21 2024

З 18 червня у Резерв+ з’явиться QR-код, що буде аналогом паперового військового квитка. Однак оновлення застосунку принесе за собою й зміни для чинних військовослужбовців.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Міноборони Дмитро Лазуткін. Він також зазначив, що станом на зараз 1 мільйон 480 тисяч громадян оновили свої дані в Резерв+.

Нові функції у Резерв+

Поява у Резерв+ QR-коду дозволить українцям використовувати електронний військовий квиток, замість паперового. Водночас це не єдина зміна у застосунку після 18 червня.

Дмитро Лазуткін зазначив, що того таки дня у Резерв+ з’явиться й ще одна додатково опція для зареєстрованих військових. Вони зможуть оновити свої дані та прибрати надокучливу помилку.

Якщо у них написано «у розшуку», то вони зможуть в один клік вирішити це питання і повідомити, що вони є військовослужбовцями. І таким чином дані в «Оберезі» оновляться, – вказав речник.

Також Лазуткін вказав, що після появи у застосунку QR-коду, з ним можна буде перетинати кордон – жодних проблем виникати не має.


Источник: 24tv.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Віцеспікер парламенту Іспанії: На переговорах мають враховуватись якнайбільше аспектів Плану перемоги

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!