ПолiтДумка

YouTube видалив канали іноземних блогерів, які працювали на Росію та публікували фейки

02 июля
16:03 2024

YouTube видалив канали іноземних «блогерів», які працювали на Кремль. Вони, зокрема, поширювали фейки та розповідали про життя іноземців у Росії. Блогери подавали апеляції, але безрезультатно.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки (SPRAVDI). Зазначається, що так звані проросійські блогери просували позитивний імідж Росії та відбілювали репутацію країни.

Наприклад, обліковий запис американської блогерки Sasha Meets russia видалений за «порушення правил спільноти». А акаунт політичної аналітикині та журналістки Фіорели Ізабель (Fiorella in moscow) стерли без пояснення причин.

Під обмеження також потрапила сторінка russian Code, де розповідалося про життя іноземців у Росії. Видалений й канал канадської журналістки Єви Бартлетт (Eva Karene Bartlett redirect) за відео «в Україні є список людей, яких треба вбити, і я в ньому» та фейки про український сайт «Миротворець»

«Так звані «блогери» поскаржилися на обмеження, проте апеляції не дали жодних результатів», — кажуть в SPRAVDI.

Источник: lite.informator.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

МЗС Польщі: Перша розмова Сікорського з новим генсеком НАТО стосуватиметься України

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!