ПолiтДумка

У грі GTA VI головні герої зможуть набирати та скидати вагу

03 июля
23:48 2024

Нові подробиці про довгоочікувану Grand Theft Auto VI продовжують дивувати шанувальників серії. Цього разу увагу привернула особливість статури героїв Джейсона та Люсії у різних сценах трейлера, що, як з’ясувалося, має геймплейне обґрунтування.

За інформацією від групи інсайдерів GTA 6 Countdown, персонажі зможуть займатися фітнесом та насолоджуватися різноманітною їжею. Всі ці дії прямо впливатимуть на їхню фізичну форму: можна буде спостерігати як збільшення м’язової маси, так і набір ваги.

Ця механіка вперше з’явилася Grand Theft Auto: San Andreas і була частково втілена в Red Dead Redemption 2. У San Andreas зміна ваги персонажа не тільки впливала на його зовнішній вигляд, але і на ігровий процес. Наприклад, статура головного героя впливала на переваги дівчат та можливість взаємодії з певними персонажами.

Тепер фанати з нетерпінням чекають на втілення цих ідей у ​​новій грі. Нагадаємо, що реліз Grand Theft Auto VI намічений на 2025 рік для консолей поточного покоління (PS5 та Xbox Series X/S), і очікування від неї стають ще вищими.

Источник: itechua.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Зеленський: Елементом Плану перемоги є геополітична визначеність

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!