ПолiтДумка

Кров дітей не лише на руках Путіна, а й мільйонів тих, хто підтримує і фінансує війну — МЗС

09 июля
15:34 2024

Відповідальним за вчорашню атаку по лікарні «Охматдит» є не лише очільник країни-агресора Володимир Путін, а й всі росіяни та російські й іноземні компанії, які це підтримують і фінансують.

Так у Міністерстві закордонних справ України прокоментували обкладинку британського видання Mirror із заголовком «Путін бомбить онкохворих дітей», передає Укрінформ.

«Так, Путін керує російською терористичною машиною. Але це також російські солдати, які виконують накази. Російська нація, яка підтримує війну проти України. Російські та іноземні компанії (ще присутні в Росії), які фінансують це за рахунок податків. Руки в крові у мільйонів людей», — зазначається в дописі зовнішньополітичного відомства.

Читайте також: Іноземні посольства у Києві приспускають прапори на знак жалоби за загиблими під час атаки РФ

Як повідомлялося, під час масованої російської ракетної атаки 8 липня постраждали Київ, Дніпро, Кривий Ріг та інші міста України. Було випущено майже 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня.

За останніми даними ДСНС, загинули 42 людини, серед них четверо дітей, та 190 постраждалих. У столиці одна з ракет влучила в будівлю дитячої лікарні «Охматдит». Зруйновані два поверхи корпусу лікарні площею приблизно 400 кв. м. Пошкоджені кілька інших корпусів.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Базова версія смартфона Samsung Galaxy S25 отримає чіп Dimensity 9400 через його нижчу ціну

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!