ПолiтДумка

Путін посилив оборону навколо свого палацу через загрозу безпілотників

18 июля
14:19 2024

За даними американського дослідницького центру Інститут вивчення війни (ISW), президент РФ Володимир Путін був змушений посилити оборону навколо свого палацу, щоб захиститися від можливих ударів українських безпілотників.

Супутникові зображення від 6 травня показали, що щонайменше сім систем протиповітряної оборони середньої дальності “Панцир-1” були розміщені навколо резиденції Путіна.

“Удари українських безпілотників глибоко в Росії продовжують чинити тиск на російську систему ППО та змушують російське військове командування пріоритетно розподілити обмежені засоби протиповітряної оборони для прикриття, на їх думку, важливих цілей”, – заявили в ISW.

Резиденція президента РФ у Новгородській області має кілька позолочених палацових особняків і є найбільш приватною резиденцією Путіна, де він майже ніколи не проводить зустрічі.

В січні цього року безпілотники пролетіли прямо над палацом і потім атакували нафтовий термінал поблизу Санкт-Петербурга.

Источник: bukvy.org


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Зеленський розраховує, що США підтримають План перемоги України

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!