ПолiтДумка

Робота-коридорного для готелів та лікарень представив LG

19 июля
06:12 2024

LG розробив робота на базі ШІ — LG CLOi ServeBot (модель LDLIM31), що гарантуватиме безпечне доставляння у медичній та готельній галузях. Про це Speka розповіли в LG.

Як робот замінить коридорних у готелях

Нова модель CLOi ServeBot, завдяки чотирьом дверцятам та великим внутрішнім простором для зберігання, може виконувати прості та повторювані завдання з доставки.

Крім того, дверний тип CLOi ServeBot здобув міжнародне визнання завдяки інноваційному та комфортному дизайну. LG вперше випустив модель у Південній Кореї, а наступні запуски заплановані на ключових ринках Північної Америки та Азії.

Шість коліс, кожне з яких має незалежну систему підресорювання, забезпечують відмінну стабільність. Тому робот чудово працює на нерівних поверхнях.

Нова модель має чотири внутрішні відділення, кожне з яких витримує до 30 кг, завдяки чому може доставляти або забирати необхідне багато разів. Його просторий та безпечний вантажний відсік може комфортно вмістити до 32 чашок кави стандартного розміру. LG

Источник: speka.media


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

В’язень колонії організував в інтернеті шахрайську схему з продажу талонів на пальне

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!